Matematik

Parallelle komposanter

12. marts kl. 11:27 af Chrishtxeren - Niveau: A-niveau

Hej allesammen,

Jeg har fået en aflevering sidder fast på en opgave, på det vedhæftede billede kan du se hvad man skal gøre, er der nogle som kan forklare hvordan jeg udregner dette på maple? Mange tak på forhånd.

Vedhæftet fil: fefefefef.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts kl. 11:32 af M2023

#0. Jeg indsætter billedet.


Svar #2
12. marts kl. 11:33 af Chrishtxeren

#1
#0. Jeg indsætter billedet.

Tak, vidste ikke man kunne det!

Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts kl. 11:50 af AMelev

#2 Sådan indsætter du et billede

Når du har sendt dit indlæg:
Højreklik linket → Åbn i ny fane → Højreklik på billedet → Kopiér billedets webadresse
Gå til dit indlæg og vælg Rediger:
Vælg Indsæt billede → Indsæt URL-adressen  → Vælg en passende bredde (Max 600) → OK

Vær opmærksom på, at du kun har ca. 10 minutter til at redigere i, men hvis du kommer for sent, kan du jo altid sætte det ind i et svar på dit oprindelige indlæg.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts kl. 12:02 af M2023

#0. Løsning i Geogebra: Man skal finde |AB| og |AD|.

Vedhæftet fil:vektor.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts kl. 15:28 af Eksperimentalfysikeren

Den tegning er ikke i orden. Summen af vektorerne AB og AD er ikke AC.

I stedet skulle firkant ABCD være et parallellogram, hvor to af siderne ligger på l og m og AC er den givne vektor.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts kl. 18:20 af M2023

#4. Naturligvis, jeg laver en anden.

Vedhæftet fil:vektor2.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
12. marts kl. 21:31 af M2023

#0. Du kan bruge sinus-relationen:

|AB| = 7·sin(30°)/sin(118°) = 3,964

|AD| = 7·sin(32°)/sin(118°) = 4,201


Brugbart svar (1)

Svar #8
13. marts kl. 10:43 af ringstedLC

#0 Vedr. din overskrift: Det er ikke komposanterne, der skal være parallelle.


Skriv et svar til: Parallelle komposanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.