Fysik

Idrætsskader

14. marts kl. 16:11 af laurahansen4343 - Niveau: B-niveau

hej. Er der nogen, der har mulighed for at hjælpe mig med at løse opg. a) og b). Jeg har virkelig svært ved at gennemskue, hvordan jeg bedst muligt løser opgaverne. 

Håber virkeligt nogen har mod på at hjælpe. Mange tak på forhånd!!

Opgaverne er vedhæftet. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts kl. 00:34 af FTa

Der er helt klart nogle der har mulighed for at hjælpe dig med at løse opgaverne. Du siger du har svært ved at gennemskue hvordan du bedst løser opgaverne. Betyder det så at du allerede har løst dem? I så fald, hvordan forsøgte du så at løse opgaverne? Hvis du skriver hvordan du har forsøgt dig frem, så kan folk bedre hjælpe dig på rette vej. Der er nemlig ikke ret mange detaljer om hvordan du synes det er svært at løse opgaverne bedst muligt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts kl. 09:58 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts kl. 09:58 af ringstedLC

a)

\begin{align*} E_p=E_v &= m_v\cdot c_v\cdot \Delta T_v\quad \Rightarrow E_p=... \end{align*}

b)

\begin{align*}E_v= E_p &= m_p\cdot c_p\cdot \Delta T_p \\E_p &= C_p \cdot \Delta T_p \qquad \Rightarrow C_p=... \end{align*}


Skriv et svar til: Idrætsskader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.