Spansk

Spansk grammatik

21. maj 2011 af Blabla66 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Er der nogen der ligger inde med nogle guldnoter om spansk grammatik? Evt et dokument med et overblik (med forklaringer) over det vigtigste man skal kunne på spansk niveau A?

Er der forresten nogen der ved om alle dem der skal op i skriftlig spansk A får den samme opgave? halvdelen af min klasse har været oppe i skriftlig  - er der mulighed for at jeg får den samme opgave som dem? 


Brugbart svar (3)

Svar #1
23. maj 2011 af Jalya (Slettet)

Nej desværre men gå ind på 123teachme.com der er nogle tester med alt muligt forskelligt :) Nej du kommer ikke op i det samme eksamensæt som dem, for det ville jo være snyd og du ville jo kunne forberede dig helt præcist til den. Opgavesættet der kommer imorgen til spansk er nyt - fortalte min spansk lærer til afslutningen.

Men vil mene det er vigtigt du kender til verbalperifraser, forskel på estar/ser, datid, ureglmæssige verber, nægtende sætninger altså no forrest i sætningen no hablo alemán, refleksive verber, condisional. Man kan blive testet i alt - ligesom i terminsprøven (hvis du var oppe til spansk terminsprøve)?. Hvis du har noget du ikke kan så prøv at google det - der er meget hjælp at finde.  


Skriv et svar til: Spansk grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.