Ophavsret

Indholdet på Studieportalen.dk er beskyttet af dansk lov om ophavsret og administreres af Better Students ApS, Søren Frichs Vej 42P, 8230 Åbyhøj, CVR. nr. 31482933.

Vi er ansvarlige for eget produceret indhold, men som tjenesteudbyder er vi jf. E-handelsloven §16 ikke ansvarlige for den information, som tilføjes til Studieportalen.dk af sidens brugere. 

Hvis du mener, at dit ophavsretligt beskyttede værk er blevet lagt ud på Studieportalen uden din tilladelse, skal du sende en e-mail til [email protected] eller et alm. brev til vores adresse. Vi vil derefter hurtigst muligt behandle din indsigelse. 

Regler for kopiering af tekster fra Studieportalen.dk

Til privat brug

Artikler, guides, kompendier mv. på Studieportalen.dk stilles til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt at tage kopier på papir (udprint) til privat brug. 

Det er endvidere tilladt at tage digitale kopier til egen personlig brug eller til personligt brug for husstanden. 

Uddannelsesinstitutioner

Eksemplarfremstilling af papirkopier/prints fra denne hjemmeside til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner og intern administrativ brug er tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node. Eksemplarfremstillingen skal ske inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Med en aftale med Copydan Tekst & Node er det ligeledes tilladt at uploade digitale kopier til eget intranet, hvor kun skolens elever og ansatte har adgang med password. 

I begge tilfælde skal det tydeligt fremgå af materialet, at det er hentet fra Studieportalen.dk. Alle kompendier kan downloades som en pdf-fil ("Download kompendiet"), og vi anbefaler, at det er denne version, der distribueres/printes. 

Der er ikke tilladt at gøre materialet tilgængeligt på offentlige intranet og/eller offentlige sider. Læg i stedet et link til det pågældende materiale på Studieportalen.dk. 

Øvrige formål

Det er ikke tilladt at kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af Studieportalen, herunder tekst, billeder, lyd eller video, til kommercielle eller offentlige formål.

Links og feeds til Studieportalen.dk

Enkeltstående brug af dybe links er tilladt, men systematisk brug af dybe links til kommercielle formål må kun ske efter forudgående skriftlig aftale.

Links fra Studieportalen.dk til øvrige sites

Better Students ApS er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som Studieportalen.dk linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer.