Spansk

Oversættelse

06. juni 2011 af Amalie001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.....

Er de her sætninger oversat rigtig på spansk.

kom her = vino aquí
 

ville du købe bomber = ¿Usted compraría bombas
 

kom med mig = vino conmigo
 

etage nummer = piso número
 

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af alibaba1 (Slettet)

¿Usted compraría bombas
 

vino conmigo
 

piso número
 

de er retige 100%


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2011 af jbmm (Slettet)

Nej, de 3 første er forkerte (se mit tidligere svar ang. samme spørgsmål)
Den sidste kan gå an (afhængig af betydningen)


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.