Afsætning

Eksamen

18. juni 2011 af SmilendeSussi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej (:

Jeg skal hører om der er nogen der er været oppe i mundtlig afsætning eller ved hvordan det foregår, for jeg skal op i det på tirsdag og det er min sidste eksamen.

Kan nogen fortælle mig hvad det er man går ind og siger, for man har kun 30 min. til forberedelse så man kan jo ikke nå og lave en masser modeller til den tekst man får?

Er det sådan at de spørgsmål man får så skal man bare finde de modeller man kan bruge for at finde et svar og så forklarer hvorfor man kan bruge disse modeller man har fundet? eller skal man sætte noget på fra den virksomhed man har fået om ?

Håber nogen kan give mig nogle svar for er meget nervøs og vil gerne gøre det helt rigtig nu når det er den sidste eksamen og jeg skal have huen på (:


Brugbart svar (3)

Svar #1
19. juni 2011 af px1000 (Slettet)

 Til eksamen får du en tekst og for mit vedkommende 3 spørgsmål til. Du skal tage udgangspunkt i beskrivelsen i teksten i forhold til din besvarelse. Du skal ikke nødvendigvis gennemgå modellerne slavisk, men derimod udvælge det relevante i forhold til dine svar. Du kan evt også argumentere for hvorfor bestemte strategier ikke kan anvendes, fx skimming price i forhold til brad.. eller hvad ved jeg. :-)

Held og lykke


Svar #2
20. juni 2011 af SmilendeSussi (Slettet)

Tusind tak (: Det var en god hjælp (:


Skriv et svar til: Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.