Studiebolig

bolig-frustration!

07. august 2011 af Quijote (Slettet)

Kan det passe at jeg har stået på venteliste til studiebolig i Odense, siden februar men stadig ikke fået tilbudt noget som helst? Jeg bor lidt over 2 timer væk fra Odense.

Jeg starter på en udd. d. 26 august.

Kan man skrive sig op et andet sted end den fælles opnotering, altså studiebolig-odense.dk


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. august 2011 af bayarea (Slettet)

Nu har du selv skrevet i en anden tråd, at du, da du skrev dig op i februar, kun søgte ét specifikt sted i Odense. Du spørger, om det kan passe, at du ikke har fået nogle tilbud? Jamen førnævnte forklarer jo situationen. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvornår du ændrede dine kriterier, men det ville være mere relevant at nævne.

Det, du bør gøre, er at skrive dig op på liste 999 uden krav til køkken/bad, på den måde vil du høre ind under kommunens boliggaranti - hvis du altså opfylder kravene for at høre ind under garantien. Hvorvidt det er for sent at skrive sig op nu, må du selv undersøge på studiebolig-odense.dk, da det kræver nogle uger på listen. Jeg vil dog anbefale dig også at søge "privat" (boligportal.dk, dba.dk osv.), da kommunens for det første er midlertidigt, og for det andet kan være meget beskedent.

Man kan skrive sig op ved de enkelte boligselskaber, men det er alt for sent nu. Så der er ikke andet for end at vente på tilbud og søge privat. Hvorvidt man får en bolig anvist gennem studiebolig-odense.dk afhænger af en blanding af, hvornår man skrev sig op, hvor man bor, hvilke kriterier man har og ens angivne indflytningsdato.

Held og lykke.


Svar #2
07. august 2011 af Quijote (Slettet)

Takker

Jeg ændrede kriterierne for længe siden. Jeg må bare vente tålmodigt, og se hvad der sker. Det er ikke andet for.


Skriv et svar til: bolig-frustration!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.