Spansk

sætninger

10. oktober 2011 af deterdejligtmedhjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skulle oversætte disse sætninger, så ville høre om nogen kan se nogen fejl i dem.. På forhånd tak.

1. Den lille mand gik altid i gråt tøj.
2. Han lavede de samme ting hver dag.
3. Hans liv var trist og ensformigt,
4. Men indvendig var han helt anderledes: Han drømte om at blive operasanger.
5. Undertiden begyndte han at synge, når drømmene gjorde ham bevæget.
6. Hans naboer kunne ikke lide hans sange.
7. En dag blev det hele mere indviklet, for han begyndte at synge på kontoret uden at ville det.
8. Derfor truede chefen med at fyre ham.
9. For ikke at få problemer bandt den lille mand et tørklæde om sin kæbe, så han ikke kunne synge.

 

1. El hombrecito vestido siempre de gris.
2. Hizo lo mismo todos los días.
3. Su vida era aburrida y monótona.
4. Pero adentro era completamente diferente: Soñaba con ser cantante de ópera.
5. UNDERTIDEN comenzó a cantar, cuando los sueños le hizo emocionó.
6. Sus vecinos no les gustaban sus canciones.
7. Un día todo se complicaron más, porque empeció a cantar en la oficina sin quererlo.
8. Por lo tanto, el jefe amenazó con despicó él.
9. Para no tiene más problemas, el hombrecito ató su mandíbula con una bufanda, por lo que no podía cantar.


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. oktober 2011 af munequita (Slettet)

1. Den lille mand gik altid i gråt tøj.
2. Han lavede de samme ting hver dag.
3. Hans liv var trist og ensformigt,
4. Men indvendig var han helt anderledes: Han drømte om at blive operasanger.
5. Undertiden begyndte han at synge, når drømmene gjorde ham bevæget.
6. Hans naboer kunne ikke lide hans sange.
7. En dag blev det hele mere indviklet, for han begyndte at synge på kontoret uden at ville det.
8. Derfor truede chefen med at fyre ham.
9. For ikke at få problemer bandt den lille mand et tørklæde om sin kæbe, så han ikke kunne synge.

 

1. El hombrecito vestido siempre de gris. siempre = imperfektum!
2. Hizo lo mismo todos los días. todos los días = imperfektum
3. Su vida era aburrida y monótona.
4. Pero adentro por dentro era completamente diferente: Soñaba con ser cantante de ópera.
5. UNDERTIDEN( står i ordbogen) comenzó a cantar, cuando los sueños le hizo emocionó. ( generel beskrivelse/vane = imperfektum) (undertiden . dvs. nogle gange = imp.)
6. __Sus vecinos no les gustaban sus canciones.
7. Un día todo se complicaron ( antal)más, porque empeció( stavning) a cantar en la oficina sin quererlo.
8. Por lo tanto, el jefe amenazó con despicó él.
9. Para no tiene( bøjning)más problemas, el hombrecito ató su mandíbula con una bufanda, por lo que para que no pudiera cantar.


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. oktober 2011 af rosake27 (Slettet)

1. Den lille mand gik altid i gråt tøj.
2. Han lavede de samme ting hver dag.
3. Hans liv var trist og ensformigt,
4. Men indvendig var han helt anderledes: Han drømte om at blive operasanger.
5. Undertiden begyndte han at synge, når drømmene gjorde ham bevæget.
6. Hans naboer kunne ikke lide hans sange.
7. En dag blev det hele mere indviklet, for han begyndte at synge på kontoret uden at ville det.
8. Derfor truede chefen med at fyre ham.
9. For ikke at få problemer bandt den lille mand et tørklæde om sin kæbe, så han ikke kunne synge.

1. El hombrecito iba siempre vestido de gris

2. Hacía lo mismo todos los días

3. Su vida era triste y monótona

4. Pero por dentro era diferente: Soñaba con ser cantante de ópera

5. Una vez empezo a cantar, cuando los sueños lo emocionaron

6. Sus vecinos no gustaban de sus canciones

7. Un día todo se complicó, porque él empezó a cantar en la oficina sin desearlo

8. Por eso su jefe lo amenazó con despedirlo

9. Para no tener problemas, el hombre pequeño se ató un pañuelo a la mandíbula, para no poder cantar


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. oktober 2011 af munequita (Slettet)

ååh altså. Lad dem nu tænke en smule selv.....bare en lille smule.


Svar #4
12. oktober 2011 af deterdejligtmedhjælp (Slettet)

Jeg takker begge to. Men vil give ret i at jeg lærer en del mere af #1. :-)


Skriv et svar til: sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.