Afsætning

Tøjbutik i en producentmarked

24. oktober 2011 af Gigos86 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har desperat brug for hjælp.. Håber at i kan hjælpe mig..

 

Jeg skal oppe til eksamen imorgen i salg&service i producentmarkedet.. Vi skal højt sandsynligt have en opgave om en tøjbutik (ONLY), som skal være producent/leverandør og som skal finde en målgruppe i delmarkederne (mellemhandler, offfentlige eller industrielle marked).. Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe opgaven an, hvorfor jeg råber op om desperat hjælp.. Har i en opgave om det, eller noget der minder om det.. MANGE TAK på forhånd..

Eller kan i hjælpe mig med at sige hvad jeg evt.kan skrive..

 

TAK..


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. oktober 2011 af Em02 (Slettet)

Hvis du skal finde en målgruppe indenfor et af de 3 delmarkeder vil det være smart at starte med at lave en SMUK-model. Hvis du har din SMUK-model kan du derfra gå ud fra, hvilket af de 3 markeder, der vil være mulighed for bearbejdning på. 

Hvis det var mig, der stod og skulle lave din opgave ville jeg helt klart vælge at fokusere på mellemhandlermarkedet, da du kan gå ud fra, at hvis ONLY står som producent/leverandør skal de også have distribueret deres varer ud til konsumenterne, det gør man jo ved at finde en mellemhandler, som i dette tilfælde vil være en tøjbutik. 

Du kan højst sandsynligt godt udelukke det offentlige marked, da der på det offentlige marked ikke er behov for tøj fra ONLY, det samme gælder for det industrielle marked, hvor der dog stadig vil være en mulighed for at sælge uniformer til fx Matas, Bodyshop eller andre butikker, hvor ekspedienterne gerne må være lidt smarte i tøjet.

Hvis bare du starter med at lave en SMUK-model, og samtidig finder nogle kriterier du kan gå ud fra, så skal du nok klare det. 

Jeg håber du kan bruge det, held og lykke :-)


Skriv et svar til: Tøjbutik i en producentmarked

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.