Spansk

Adjektiver

09. november 2011 af Phillippa (Slettet)

Hvordan er det nu, man laver et verbum om til et adjektiv?


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. november 2011 af jbmm (Slettet)

Et verbum omdannet til et adjektiv, kaldes et verbaladjektiv; på dansk, f.eks.:
drikke = drikkelig
spise = spiselig
bære = bærbar
vaske = vaskbar


Skriv et svar til: Adjektiver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.