Spansk

Spansk oversættelse plzz hjæælp!!

13. november 2011 af Snowboy1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej er der nogle der vil hjælpe mig om jeg har oversættet rigtigt den her oversættelse: 

Hvem har set vores datter?
Det er det spørgsmål, som nogle desparate forældre stiller.
Deres datter på 6 år forsvandt i sidste uge, mens hun løb og legede på gaden. 
Jeg er bange for, at nogen har bortført hende, siger moderen. 
Andre børn er tidligere forsvundet fra det samme kvarter, hvor alle er meget fattige. Hidtil har ingen kunnet finde dem, 
men deres forældre leder stadig. 

 

Jeg har prøvet og oversætte således ( ret mig hvis noget er forkert eller skal laves om)

Quien ha veido nosotros hija?
A lo es pregunta que algunos padres desesperados hacen.
Su hija 6 años desaparecó la semana pasada, cuando corrió y jugó.
Tengo miedo de que, algien  la ha llevado consigo, dice la madre.
Al otros niños han desaparecido antes de al mismo barrio, donde todos son muy pobres. Hasta ahora ninguno los ha podido encontrar, pero sus padres buscan todavia.


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. november 2011 af jbmm (Slettet)

¿Quién ha veido nosotros visto a nuestra hija? ('ver' bøjes uregelmæssigt: per.part. = visto)
A lo Esa es la pregunta que hacen algunos padres desesperados hacen.
Su hija de 6 años desapareció la semana pasada, cuando corrió y jugó estaba jugando en la calle.
(
løbe og = gerundium)

Tengo miedo de que, alguien la haya llevado consigo, dice la madre.
tener miedo de que + konjunktiv
bortføre er også = secuestrar


Al Otros niños han desaparecido antes de al del mismo barrio, donde todos son muy pobres. Hasta ahora ninguno nadie los ha podido encontrar, pero sus padres buscan todavia. (eller: siguen buscando)

 


Svar #2
14. november 2011 af Snowboy1 (Slettet)

Tusind taaK!!

 


Skriv et svar til: Spansk oversættelse plzz hjæælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.