Studiebolig

studiebolig i Storkøbenhavn søges

18. november 2011 af Chinchill (Slettet)

Hej alle SP - brugere :)

 

Jeg er en ung og rolig pige på 20 år der i efteråret i år er begyndt at studere på universitetet i København hvilket jeg nyder meget, da studiet er noget jeg i mange år har set frem til at begynde på.

 

Min situation er således at jeg i øjeblikket stadigvæk er hjemmeboende da mine forældre bor relativt tæt på studiet, jeg bruger maksimalt 30 minutter hver vej.

Dog har mine forældre ytret ønske om at flytte længere væk fra byen, og jeg kunne godt tænke mig at flytte hjemmefra og stå på egne ben. Jeg har søgt samtlige kollegier/ungdomsboliger jeg kunne igennem KKIK og CIU, men pga min nuværende adresse er så tæt på uddannelsesstedet er jeg langt tilbage i køen stadigvæk.

Jeg ønsker derfor at spørge om nogle af jer har et værelse, kollegieværelse, en lejlighed, en etage eller lignende I ønsker at fremleje for et år, eller måske I kender nogle der søger en lejer?

Måske er I et bofællesskab der søger en ekstra 'roomie'?

Alt indenfor 20 km radius af København vil være godt, da jeg så kan cykle ind til studiet.

 

Jeg er stilfærdig, ordentlig og ikke-ryger, jeg holder af at holde orden og rent samt læse, dyrke motion(løb,tennis, badminton) , være sammen med mine venner og sociale arrangementer. Derudover er jeg relativ god til at lave mad og ville intet have imod at skulle tage mig af huslige pligter.

 

I fald at du/I ønsker en udlejer eller kender nogle der måske er interesserede, kontakt mig venligst på nedenstående e-mail så kan vi aftale nærmere og du/I kan danne sig et indtryk af mig.

E-mail:   [email protected]

 

Mvh en boligsøgende studerende.

 


Skriv et svar til: studiebolig i Storkøbenhavn søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.