Spansk

Spansk Aflevering! oversættelse Hjælp!

24. november 2011 af Mester12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Oversættelse

1. min onkel og tantes hus er ældgammelt
2. hvis er cyklen? den tilhører don Julian
3.hvis er den gule bil? den tiæhører Jaime
4.min fars veninde sidder og skriver et brev
5. hvad hedder hovedstaden i tyskland
6.Bankens direktør har en blå bil

min oversættelse

1. la casa  de mi tio y mi tia  es antigou
2. quien es bicicleta, la bicicleta de don julian
3. quien es caro amarillo, el caro amarillo de Jaime
4. la amiga de mi padre sentarse y escribir una carta
5. que es la capital de Alemania
6. director del banco  tiene un coche azul.


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. november 2011 af jbmm (Slettet)

1. la casa  de mi tio y (mi) tia  es antigou  antiquísima / (muy antigua)
2. ¿De quien es la bicicleta?, la bicicleta es de don Julian
3. ¿De quien es caro el coche amarillo?, el caro coche amarillo es de Jaime
4. la amiga de mi padre sentarse y escribir está escribiendo una carta
5. que es ¿Cómo se llama la capital de Alemania?
6. El director del banco  tiene un coche azul.

Hvis = De quien (=af hvem)
sidde og = estar + gerundium (sidder og skriver = está escribiendo)

 

 

 


Brugbart svar (3)

Svar #2
27. november 2011 af munequita (Slettet)

tío/tí med accent

de quién es.....?  med accent


Skriv et svar til: Spansk Aflevering! oversættelse Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.