Spansk

Ejefald (genitiv) - Hjælp!!

03. januar 2012 af Torres365 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hejsa.

jeg har en opgave om Ejefald (genitiv), som jeg ikke kan finde ud af, så hvis der er nogen som vil forklare mig lidt om Ejefald (genitiv) så ville det være super.

jeg vil også meget gerne få en til at rette de opgaver som jeg har lavet ( er meget usikker om de er rigtige ) så hvis der er en derude som gerne vil hjælpe mig med at forklare Ejefald (genitiv) og hjælpe med at rette de opgaver, så ville de være super.

Mange tak på forhånd.


Svar #1
03. januar 2012 af Torres365 (Slettet)

Kom nu.. hjælp mig..


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. januar 2012 af jbmm (Slettet)

Ejefald/genitiv på spansk er meget nemt, det er ligesom engelsk "of" form, men på spansk dannes ejefald med "de" + bestemte artikel.

Se disse eksempler:

mandens hat = hatten af manden = el sombrero del hombre
børnenes moder = moderen af børnene = la madre  de los niños

de + el = del
de la, de las, de los

Du må gerne sende dine opgaver til min indbakke til rettelse.


Svar #3
04. januar 2012 af Torres365 (Slettet)

Mange tak for din hjælp.. det hjalp meget :-)

ps. jeg har sendt opgaverne i din indbakke.


Skriv et svar til: Ejefald (genitiv) - Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.