Afsætning

Hjælp til spørgsmål ang. TIVOLI aflevering

06. januar 2012 af CarpeDiem1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen. Jeg sidder og skal igang med en opgave vedr. TIVOLI. Det er ikke den opgave der engang var erhvervscase. Jeg har nu siddet med opgave i halvanden time uden at komme nogen steder. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvad min lærer mener med sit første spørgsmål! Spørgsmålet lyder: 

1. Vurder Tivoli og Arp Hansens nye samarbejde – hvilke strategiske overvejelser kan være bag beslutningen (inden du tager fat på spørgsmålet ovevej hvilke teorier fra AØ du kan anvende i denne sammenhæng). 

Sætningen i parentesen synes jeg er svær at forstå. Jeg kan ganske enkelt ikke finde ud af hvordan jeg skal starte. Jeg kan nemt forklare hvorfor Tivoli og Arp Hansen indgår et samarbejde om et tivolihotel - det er da for at få 2+2 til at give 5. Det skaber muligheder for dem begge osv... osv... Men hvordan får jeg lige bundet det sammen med afsætningsteorier? og hvilke? Håber I vil hjælpe. Jeg har siddet og bladret mine afsætningsbøger igennem, men uden at finde noget konkret jeg kan bruge. I må meget gerne komme med forslag til teorier - gerne flere! 

God weekend! 


Skriv et svar til: Hjælp til spørgsmål ang. TIVOLI aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.