Spansk

Spansk invitation

14. februar 2012 af PSXL - Niveau: A-niveau

Har fået til opgave at skrive en fødselsdagsinvitation, her er den danske udgave:
Hej!
Jeg vil gerne invitere jer til min fødselsdag d. 25. marts.
Jeg bliver 18 år og jeg vil gerne fejre det med jer!
Vi skal have god spansk mad. 
Kom kl. 13.

Kys fra Anna.


Hola!
Voy a invitaros/os voy a invitar a mi cumpleaño el 25 de marzo.
Voy a cumplir dieciocho años y voy a celebrar con os!
Vemos a comer buena comida español. 
Viene a las trece de la tarde. 

Besos de Anna. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. februar 2012 af munequita (Slettet)

Hola!
Os invito a mi cumpleaños el 25 de marzo.
Voy a cumplir dieciocho años y quiero celebrar con vosotros
Vemos( = vi ser. forkert) a comer buena comida español_.
Ven( bydemåde!) a las trece de la tarde.


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. februar 2012 af munequita (Slettet)

det hedder heller ikke las trece. det hedder a la una


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. februar 2012 af jbmm (Slettet)

I den sidste sætning "Ven( bydemåde!) a las trece de la tarde."
skal imperativ/bydemåden være venid (=I skal komme), da det drejer sig om flere personer, der siges du til,
ven = du skal komme (til én person)
 


Brugbart svar (2)

Svar #4
15. februar 2012 af munequita (Slettet)

aah ja. Det er rigtigt John. tak for rettelsen :)


Skriv et svar til: Spansk invitation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.