Spansk

Hjælp til spansk sætninger :)

16. februar 2012 af Simon1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har skrevet en stil, hvoraf nogle af sætningerne er jeg er lidt i tvilm om er korrekte.

- Ella también está estudiando en el instituto Sct. Knuds.

- Mi padre trabaja que camarero en un restaurante.

- Mi madre trabaja que oficinista en una enfermería.

- No tengo trabajo, pero quiero un trabajo.

- Yo y mi hermanos visitamos a mi padre menudo

- Mi madre no tiene hermanos y mi padre tiene dos hermanos. Así que tengo tres primos. Así que tengo una familia pequeña, pero una familia bueno.

 

På forhånd tak :)

 

Brugbart svar (3)

Svar #1
16. februar 2012 af PSXL

- Ella también está estudiando en el instituto Sct. Knuds también

jeg ville sige, at det lød bedre med también til sidst. 

 

- Mi padre trabaja que un camarero en un restaurante.


- Mi madre trabaja que una oficinista en una enfermería.

 

- Yo y mi mis (hermanos=flertal) hermanos visitamos a mi padre menudo

- Mi madre no tiene hermanos y mi padre tiene dos hermanos. Así que tengo tres primos. Así que tengo una familia pequeña, pero una familia bueno buena.(familia= hunkøn, derfor buena)


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. februar 2012 af jbmm (Slettet)

Flere rettelser af #1:

- Ella también está estudiando en el instituto Sct. Knuds también.

jeg ville sige, at det lød bedre med también til sidst.



- Mi padre trabaja que un  como camarero en un restaurante.


- Mi madre trabaja que una como oficinista en una enfermería.



- Yo y mi mis (hermanos=flertal) hermanos visitamos a mi padre a menudo
menudo = lille
a menudo = ofte/tid

- Mi madre no tiene hermanos y mi padre tiene dos hermanos. Así que tengo tres primos. Así que tengo una familia pequeña, pero una familia bueno buena.(familia= hunkøn, derfor buena)


Skriv et svar til: Hjælp til spansk sætninger :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.