Spansk

Spansk - HJÆLP!

15. marts 2012 af 1230sory (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey folkens , har virkelig brug for hjælp. 

 

Vi repeterer futurum i morgen. Mon det bliver svært ?
- Recordamos futurum mañana. Me pregunto si será difícil

Repeterede i præteritum i går ?
- le hizo reating que el pretérito tensa ayer

De sidder i klassen og repeterer gerundium nu
- Ellos se sientan en clase y recuerdo del gerundio ahora

Har du også repeteret perfektum?
- Usted también ha recuerdo el tiempo perfecto

Nogen gange repeterede læreren også imperfektum

Forstår i , hvad jeg prøver at sige?
-haga usted entiende lo que trato de decir

Det er ikke let, men man må øve sig . Du skal øve dig, vil du øve dig ?
- No es fácil, pero usted tiene que practicar. ¿Usted debe ejercerse, quiere usted practicar?

Hvis du bliver ved med at øve dig bliver du dygtig
- Si usted sigue practicando usted será experto

Øvede du dig på de spanske verber igen i går
- Le hizo intermedio en verbos españoles otra vez ayer

Øv de spanske verber
- Verbos de español de práctica

Repeter de spanske verber
-La repetición de los verbos españoles

 

nogle der kan rette disse sætninger + jeg ved ikke hvordan jeg skal lave sætning fem 


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. marts 2012 af jbmm (Slettet)

Vi repeterer futurum i morgen. Mon det bliver svært ?
- Recordamos Repasamos el futuro futurum mañana. Me pregunto si Será difícil
'mon' udtrykkes med futurum (er det svært=vil det være svært=mon det er svært)

Repeterede i præteritum i går ?
- le hizo reating que repasamos el pretérito tensa ayer

De sidder i klassen og repeterer gerundium nu
- Ellos se sientan en clase y recuerdo del gerundio ahora
Están repasando el gerundio en la clase ahora
'sidde/stå/ligge og, være ved at, være i færd med at = estar + gerundium


Har du også repeteret perfektum?
- Usted también has recuerdo rapasado el (tiempo) perfecto
usted betyder De (tiltaleform) og kan ALDRIG betyde 'du'
du = tú (2. person ental)


Nogen gange repeterede læreren også imperfektum

Forstår i , hvad jeg prøver at sige?
-haga usted entiende lo que trato de decir
Sætningen skal oversættes som et spørgsmål



Det er ikke let, men man må øve sig . Du skal øve dig, vil du øve dig ?
- No es fácil, pero usted tiene que practicar. ¿Usted debe ejercerse, quiere usted practicar?

Hvis du bliver ved med at øve dig bliver du dygtig
- Si usted sigue practicando usted será experto

Øvede du dig på de spanske verber igen i går
- Le hizo intermedio en verbos españoles otra vez ayer

Øv de spanske verber
- Verbos de español de práctica
 

Repeter de spanske verber
-La repetición de los verbos españoles

HVEM HAR DA LÆRT DIG AT 'USTED' betyder 'du'? (DET ER HØFLIG TILTALEFORM til en ukendt person)

desuden har du så mange huller i den elementære grammatik, at det vil være formålsløst bare at rette dine opgaver, du skal i gang med en kraftig repetering af spansk grammatik (og glem ikke imperativ/bydeformerne (der er 10 forskellige))


Skriv et svar til: Spansk - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.