Spansk

førnutid

22. marts 2012 af sexysofie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med den her sætning:

De kan købe mange ting i byen og søstrene ønsker ofte at shoppe.

 

jeg har et bud men kan ikke rigtig få det til at passe

 

Pueden compran muchos cosa en la ciudad y las hermanos quieren de compras.

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. marts 2012 af tony tango (Slettet)

pueden comprar much?as cosas y las hermana quiren ... så ska du slå "ofte" op i ordbogen og "at shoppe". så er den super sexysofie 


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. marts 2012 af jbmm (Slettet)

Lidt mere hjælp:
at shoppe = gå i butikker, gå på indkøb, m.fl. = ir de de compras/tiendas, ir a comprar


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. marts 2012 af jbmm (Slettet)

Sorry, kun ét 'de':
at shoppe = at gå i butikker, at gå på indkøb, m.fl. = ir de compras/tiendas, ir a comprar


Skriv et svar til: førnutid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.