Spansk
spansk oversættelse
18. august 2005 af
miu (Slettet)
er der en der kan hjælpe med lidt spansk oversættelse?!
shakira er fra Colombia i Latinamerika. Hun er vokset op i et meget voldeligt og lagdelt samfund.
vokse op = criarse
lagdelt = estratificado
MIT BUD:
shakira es de colombina en América latina. Ella crece para arriba en muy (voldeligt) y estratificado sociedad
shakira er fra Colombia i Latinamerika. Hun er vokset op i et meget voldeligt og lagdelt samfund.
vokse op = criarse
lagdelt = estratificado
MIT BUD:
shakira es de colombina en América latina. Ella crece para arriba en muy (voldeligt) y estratificado sociedad
Skriv et svar til: spansk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
