Spansk

Mucho, mucha, muchos, muchas

01. maj 2012 af brodsgaardandersen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der ved hvorfor man skal bruge enten Mucho, mucha, muchos, muchas i spansk og hvad er reglerne for det?

 


Brugbart svar (3)

Svar #1
01. maj 2012 af Tru-life (Slettet)

Mucho=foran substantiv i hankøn ental.
Muchos=foran substantiv i hankøn flertal
Mucha=foran substantiv i hunkøn ental
Muchas=foran substantiv i hunkøn flertal


Brugbart svar (4)

Svar #2
02. maj 2012 af jbmm (Slettet)

Tilføjelse:
mucho som adverbium/biord bøjes ikke: habla mucho (hun taler meget)
mucho foran gradbøjning bøjes ikke: una casa mucho más grande


Skriv et svar til: Mucho, mucha, muchos, muchas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.