Billedkunst

HJÆLP - Præsentation af eksamensprojekt i billedkunst?

28. maj 2012 af RieM (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa! 
Jeg har trukket billedkunst som min første mundtlige eksamen på mit gymnasie... Jeg er dog meget i tvivl om hvordan og hvorledes med denne eksamen, da min lærer faktisk ikke har forklaret særlig meget om det...

Jeg ved dog at man kommer ind, trækker et spørgsmål som har noget med pensum at gøre, og herefter har man så 60 min til at forberede sig... 

Udover dette skal man også præsentere sit eksamensprojekt, men jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal sige og hvordan jeg i det hele taget skal holde "fremlæggelsen" (skal det være ud fra en disposition eller??...)
jeg håber virkelig at der sidder nogle venlige sjæle derude som har været oppe i billedkunst, og som kan forklare mig hvordan man gør det? :-) 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2012 af zainabmh (Slettet)

Hej Riem

Det vil være en rigtig god ide hvis du sad og lavede dispositioner til de emner i kan trække til eksamen.

Du kan lave dispositioner til de forskellige ismer i har besklftigede jer med. fx surrealisme, ekspressionisme impressionisme.

Så kan du også lave nogle dispositioner om skulptur/skulpturanalyse. og om arkitektur hvor du heriblandt snakker om din egen bygning som du har lavet  " hvis i overhoved har beskæftigede jer med arkitektur"

så kan du også lave en om dit eget projekt fordi det skal du jo snakke :-)

en god idee vil også være hvis du havde navnene på de forskellige maler i har haft om da det er godt at du ved noget om fx hvilke stilmåde de maler fx om de surrealister osv.

 


Skriv et svar til: HJÆLP - Præsentation af eksamensprojekt i billedkunst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.