Studiebolig

2-vær. andelslejlighed tæt på Aarhus Uni

31. juli 2012 af rasmusobak (Slettet)

2-vær. andelslejlighed tæt på Aarhus Universitet sælges.

Her har du muligheden for at få din egen 2-vær. lejlighed til en meget studievenlig pris tæt på Aarhus Universitet. Jeg har selv nydt at bo i den under hele min kandidatudddannelse.

Andelen koster 637.000 kr. og forældrekøb er tilladt. Hvis dine forældre har friværdi i egen bolig har de mulighed for at tage lån i denne og få den pt. ekstremt lave rente. Den månedlige boligafgift er på kun 1.661 kr. og i.f.m. forældrekøb kan du som lejer modtage boligstøtte.

Lejligheden er på 43m2 og andelsboligforening er særdeles velfungerende med sund økonomi, hvilket reflekteres i den lave månedlige boligafgift.


Beliggenhed: Lejligheden ligger i et roligt kvarter 500m fra Aarhus Universitet (adr.: Brendstrupvej 41) og tæt på gode indkøbsmuligheder som f.eks. Fakta (400m), Netto (600m) og Storcenter Nord (900m). 100m til busstoppested til centrum og 400m til Stjernepladsen med rige transportmuligheder. 1,7km til Risskov. 2km til vandet.


Indretning: Fordelingsentré med indbygningsskab, lys stue og soveværelse m. indbygget klædeskab. Fra stue er der udgang til egen altan med udsigt over haven og eftermiddags og aftenssol. Altandøren og alle vinduer er nye (2010). Alle rum har parketgulve. Nyt badeværelse fra 2007 m. gulvvarme. Ældre, men funktionelt køkken. Foreningens fællesfaciliteter: parkeringsplads, stor have, vaskerum, tørrerum, cykelkælder samt individuelt kælderrum, YouSee KabelTV.


Den månedlig ydelse er som sagt på kun 1.661kr. hvilket inkluderer vand samt trådløs fælles 20Mbit internet. Varme og el betales efter forbrug.

 

Kontaktinfo:

Rasmus Bak

Email: [email protected]

Tlf.: 26 54 23 78

Vedhæftet fil: Have.jpg

Skriv et svar til: 2-vær. andelslejlighed tæt på Aarhus Uni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.