Afsætning

Hjælp!

16. september 2012 af MadsVedel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.


Er der nogle der kan hjælpe mig med at  forklar sammenhængen mellem So, Vo, Ko, So, Ve, Ke? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2012 af mette48 (Slettet)

I hvilken sammenhæng er du stødt på disse udtryk?


Brugbart svar (2)

Svar #2
16. september 2012 af npcnb (Slettet)

SO = KO + VO

VE = VO / AFS

KE = KO / AFS

 

VO = VE * AFS

KO = KE * AFS

 

Er ikke 100% sikker, ret mig gerne hvis jeg tager fejl :)

Eller det var måske mere noget tekst du var på jagt efter?


Svar #3
16. september 2012 af MadsVedel (Slettet)

Til mette48: Min lærer har bedt os om at lave en powerpoint, hvori den ene side skal indholde sammenhængen mellem dem.



Til npcnb: Tusind tak. Det var lige det jeg ledte efter :-)


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.