Billedkunst

Billedkunst LEKTIER!!!

14. september 2005 af Hamborg (Slettet)
Vores billedkunstlærer, 3.g c niveau, giver os sygt mange lektier for. Lektiemængen tager vel ca. 20-60 min. at lave. F.eks. skulle vi her den anden dag lave tre portrætter og ALLE i klassen blev savet, fordi de ikke havde brugt nok tid på det. VI har overvejet at gå til rektor, men vi ved ikke helt om man overhovedet kan klage over at man får (for mange) lektier for. Vi har ikke snakket med henden endnu, det tør vi ikke!

Brugbart svar (2)

Svar #1
14. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

20-60 minutter er vel ikke mere end i andre fag?

Brugbart svar (2)

Svar #2
14. september 2005 af tita (Slettet)

giver Waterhouse ret.. 20 til 60 min er ikke så meget.. du har jo kun billedkunst 1 eller 2 lektioner om ugen, så du har da rimlig god tid til at få lavet dine tegninger osv. til næste billedkunsttime..


Brugbart svar (2)

Svar #3
14. september 2005 af trunte_pige (Slettet)

Det vil jeg også sige! Har selv billedkunst nu og man skal bruge rimelig lang tid på sine tegninger, men det er jo som en slags afl, det er jo nogen du blir bedømt på hvis du kommer op i billedkunst til eksamen! og man har det jo kun en gang om ugen så der er da god tid?

Brugbart svar (2)

Svar #4
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

Jeg har også bk under den nye reform, og jeg synes, det er et hyggefag. Men det kommer nok an på læreren. Det andet hold har en meget strengere lærer, hvor de har et modul til vore gennemsnitlige 1½-2 moduler. Stille og roligt. Vi har lektier, der svarer til 5-10 min. arbejde.
Det kan selvfølgelig blive et problem, hvis man kommer op i det her til sommer, men den tid, den sorg.

Brugbart svar (2)

Svar #5
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

Forresten har jeg 2,25 klokketimer om ugen.

Brugbart svar (2)

Svar #6
14. september 2005 af tita (Slettet)

#4.. tror ikke man kan komme op i billedkunst når man har det på C niveau..

Brugbart svar (2)

Svar #7
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#6 DEN NYE REFORM!
"Nåh, hvad har du så valgt? Sproglig eller matematik?"

Brugbart svar (2)

Svar #8
14. september 2005 af tita (Slettet)

nåå ok.. det kan godt være, at den er blevet ændret siden sidste år (den nye reform).. jeg blev færdig med 3.g. i juli måned i år...

Brugbart svar (2)

Svar #9
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

Til gengæld skal vi kun have et kreativt fag, dvs. ingen musik for mit vedkommende.

Brugbart svar (2)

Svar #10
14. september 2005 af tita (Slettet)

jeg var sproglig, med mat som ynglingsfag :-S

Brugbart svar (2)

Svar #11
14. september 2005 af Fjolset (Slettet)

Musik = no lektier what so ever.
Idræt = slagtning, men ingen lektier.

Jeg elsker gymnasiet! Weeee....

Brugbart svar (2)

Svar #12
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#11 Igen, der kommer an på læreren.
Vores idrætslærer lagde ud med en Cooper test 'for at se hvor vi ligger'. De fleste var forpustede, da opvarmningen var ovre.¨
Hvis du har haft idræt i dit AT-forløb har du også en del fysik iblandet, så der er lektier.

Svar #13
14. september 2005 af Hamborg (Slettet)

Jamen jeg mener bare at billedkunst bliver betragtet af de fleste som et "slap-af" fag så fatter virkelig ikk hvorfor i kan forstå hende?

Brugbart svar (2)

Svar #14
14. september 2005 af Fjolset (Slettet)

Coopertest= 46 baby!

Alt er relativt "okay" i gymnasiet, pånær Fransk (A), lidt for kedeligt og Historie (A) også nogle gange. Ellers er det fint.

Brugbart svar (2)

Svar #15
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#13 Det kommer vel an på læreren. De fleste bk-lærere er venlige. Vores lærer har poncho på, og hun ryger menthol-cigaretter, som hun selv ruller. Som sagt: HYGGELIGT!

Brugbart svar (2)

Svar #16
14. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#14 Jeg fik 40 (2250 m), klassens sportsnørd havde 65. Han overhalede mig tre gange.

Hvorfor har du fransk A? Begynder? Det er nok det dummeste at tage fransk A. Nogensinde.
Til gengæld er historie okay, fordi vi har en 'frisk' lærer.

Brugbart svar (2)

Svar #17
14. september 2005 af frodo (Slettet)

lektier i bk??

Det havde vi sgu aldrig!
Mindes en gang hvor vi skulle læse ½ A4-side..

Lyder underligt at i skal male derhjemme osv. Sådan foregår (foregik!)det ikke på min skole..

Brugbart svar (2)

Svar #18
14. september 2005 af Fjolset (Slettet)

#16 Nej egentligt ikke, tricket er at jeg har haft det 3 år i folkeskolen og har taget eksamenen (fik 6 :p), men skolen har åbenbart registeret at jeg har haft tysk i 3 år, så hvorfor gøre det sværere for en selv? Har ikke nogle lærere jeg ikke kan lide (endnu), men selve faget er lidt kedeligt.

40 det er da suverænt hvis man er pige. 65 er ham din klasse kammerat Wilson Kipketer? :P

Brugbart svar (2)

Svar #19
14. september 2005 af *A* (Slettet)

Synes også det lyder vildt. Det var kun lige til aller sidst da vi skulle lave vores billedkunst projekt at vi brugte lidt timer derhjemme. Ellers lavede vi absolut intet, hverken i eller udenfor timerne.....

Brugbart svar (1)

Svar #20
15. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#18
40 er ikke godt i vores klasse, lige meget om man er en dreng eller pige. Jeg lå i "god"-kategorien, men hvis jeg havde haft 38, ville jeg ligge som "middel". Jeg tror, at der højst var 4, der lå under mig.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cooper_test
Her er jeg "Very good", wauw! Jeg kan ikke rigtig forstå det, da jeg er holdt op med at dyrke sport i januar.
Ham, der fik 65, er ryger. Det er dybt uretfærdigt, da jeg aldrig har rørt en smøg, og jeg hiver efter vejret, mens han overhaler mig for 117. gang.

Jeg tænkte også på det trick, du har brugt i fransk, men så kan jeg ikke få mat A. Det er ret surt, da der er to, der taler flydende fransk, og en hel del der er vildt gode til det.

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.