Studiebolig

Kollegie til tandlægestudie KU

25. oktober 2012 af DJJohn (Slettet)

Hejsa folkens.

 

Jeg overvejer at starte på at læse odontologi på KU her til sommer. Af ren nysgerrighed er jeg begyndt at tænke lidt over hvilke kollegier, man burde kigge på.

Det er så her jeg håber, der er nogen som allerede er i gang med dette studie, eller læser der hvor selve studiet bliver afholdt. Det ville være fedt, hvis man kunne få noget "insider" viden fra de studerende om, hvilke kollegier der er gode, og hvilke der er mindre gode.

Jeg regner med at tage ind til åbenthus når tiden kommer, men indtil da, kunne det være fedt at kigge lidt rundt selv.

 

Mange tak på forhånd.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2013 af drjuliet (Slettet)

Det er godt nok et noget sent svar du får her, men eftersom der endnu ikke har været studiestart får du det alligevel ;)

Hvis du skal læse tandlæge i københavn kommer det til at foregå på panum, der ligger lige på grænsen mellem nørrebro og østerbro.

Der er en delkollegier i nærheden - de større (og dem der er ret tæt på) er rigshospitalets kollegium, egmont, studentergården, kollegiegården og industrikollegiet.

Der er dog et hav af andre også. De fleste søges gennem ciu, så en god start er nok at kigge der. Men der plejer at være rift om værelserne (især fordi der er mange tilflyttere der kommer langvejsfra og de får boliger først via akutlisten - dog ikke på de private kollegier), så det kan være du bliver nødt til at starte lidt længere væk og så søge tættere på med tiden.


Skriv et svar til: Kollegie til tandlægestudie KU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.