Spansk

spansk oversættelse

17. november 2012 af lektiereroptur (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. Har skulle oversætte nogle sætnigner, som jeg så håber i kan hjælpe mig med at finde fejl i. Tak. 


Han mener derfor at din identitet bestemmes af din adfærd - ikke af dine tanker om dig selv.
Por lo que considera que su identidad está determinada por su comportamiento - no tus pensamientos acerca de ti.

Jeg har lige fortalt dem at jeg og Clara, som er meget intelligent, vil studere.
Los acabar he cantado que yo y Clara, quien es muy inteligente, queremos estudiar.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2012 af jbmm (Slettet)

Han mener derfor at din identitet bestemmes af din adfærd - ikke af dine tanker om dig selv.
Por lo que/Por eso considera/opina/piensa que su tu identidad está determinada por su tu comportamiento - no por tus pensamientos acerca de ti mismo.

din/dit (2. person ental) = tu
su (=3. person ental) ) = hans/hendes/dens/dets/Deres

por lo que = hvorfor
derfor = por eso

 

Jeg har lige fortalt dem at jeg og Clara, som er meget intelligent, vil studere.
Los acabar he cantado Acabo de contarles que yo y Clara, quien es muy inteligente, queremos estudiar.

fortælle én(hensynsled) noget(genstandsled) = contar algo a uno

har lige = acabar de + infinitiv (verbalperifrase)


Skriv et svar til: spansk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.