Spansk

Usikker

19. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

Sidste Fredag tog Lola, Maria og Laura ind til centrum for at gå på udsalg

El viernes pasado tomán Lola, Maria y Laura en el centro para seguir venta??

passer det??


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2012 af jbmm (Slettet)

Nej, det passer ikke:

El viernes pasado tomán Lola, Maria y Laura en el fueron al centro para seguir venta?? ir de rebajas

tage til = ir a  (der er ikke noget der hedder 'tomán' med accent)

ligefrem ordstilling = grundled - udsagnsled (ligesom på engelsk)


Svar #2
19. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)


De tog afsted kl. Fire om eftermiddagen. Først tog de metroen til Puerta del Sol, og så gik de op til Gran Via.
De gik ind i mange små tøjbutikker, og dér købte de bluser og nederdele. Lola ville også købe en sort kjole til Anas fest. Men de fandt ikke nogen, og så gik de tilabage til Puerta del Sol. De besluttede at gå i El Corte Inglés. Dér var mange mennesker, for der var mange gode tilbud.


El viernes pasado Lola, Maria y Laura fueron al centro para ir de rebajas. Fueron salir a las cuatro por la tarde. Primero tomaron el metro a Puerta del Sol y luego fueron subir a Gran via. Fueron en mucha pequenos tienda de ropa y compraron blusas y faldas.  Tambien Lola quieró un negro vestido a la fiesta de Ana. Pero no encontraron ninguno,  por lo fueron atrás a Puerta Del Sol. Decidieron ir a el Corte Inglés. Había mucho humanos, por había mucho proposición

Præteritum og imperfektum.??
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. november 2012 af jbmm (Slettet)

Præteritum og imperfektum er OK.

El viernes pasado Lola, Maria y Laura fueron al centro para ir de rebajas. Fueron salir a las cuatro por/de la tarde. Primero tomaron el metro a Puerta del Sol y luego fueron subir a Gran via. Fueron en mucha pequenos(2) tiendas(1) de ropa y compraron blusas y faldas.  Tambien Lola quieró ville købe? un negro vestido negro para la fiesta de Ana. Pero no encontraron ninguno,  por lo entonces/después  fueron atrás  a Puerta Del Sol. Decidieron ir a el al Corte Inglés. Había mucho humanos, porque había mucho proposición muchas ofertas.

tage afsted = salir
gå ind i = entrar en
gå tilbage = regresar/volver
folk = gente (entalsord i hunkøn)


Skriv et svar til: Usikker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.