Spansk

Hjælp til sætninger?:)

01. december 2012 af NannaCHR (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har lige brug for lidt hjælp til nogle sætninger:

Jeg forestiller mig at oplevelsen som frivillig arbejder er så vigtig og lærerig at penge ikke betyder noget. 
Me imagino que el acontecimiento como un tabajador voluntario es tan importante y instructivo que el dinero no importa nada. 

En anden ulempe er at man kan få hjemve.
Otra desventaga es que se siente el deseo vehemente de volver a casa.

Jeg tror også at arbejdet bidrager med at man sætter pris på små ring som man tager for givet i hverdagen hjemme.
Creo que también el trabajo contribuye a se estima muchas cosas pequeñas que se da por sentado en el día laboral en casa. (Sætninger lyder bare forkert?)

I tekst 8 beskriver Jaime arbejdet som frivillig som en oplevelse hvor man modtager mange ting fra den oprindelige befolkning. 
En el texto 8, Jaime describe el trabajo como un trabajador voluntario en Ecuador como una experiencia donde se recibe muchas cosas de la población origen. (donde og muchas cosas lyder mærkeligt)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2012 af jbmm (Slettet)

Jeg forestiller mig at oplevelsen som frivillig arbejder er så vigtig og lærerig at penge ikke betyder noget.
Me imagino que el acontecimiento como un tabajador voluntario es tan importante y instructivo que el dinero no importa nada. (ikke ubestemte artikel foran stillingsbetegnelse)

En anden ulempe er at man kan få hjemve.
Otra desventaja es que se siente el deseo vehemente de volver a casa.

Jeg tror også at arbejdet bidrager med at man sætter pris på små ring som man tager for givet i hverdagen hjemme.
Creo que también el trabajo contribuye a que se estiman muchas mucho las cosas pequeñas que se da por sentado en el día laboral en casa. (Sætninger lyder bare forkert?)
(sætte pris på = estimar mucho ('mucho' er her et adverbium/biord, som IKKE skal bøjes)
(man sætter pris på de små ting = de små ting(grundled) prissættes(udsagnsled) = se estiman las....)

I tekst 8 beskriver Jaime arbejdet som frivillig som en oplevelse hvor man modtager mange ting fra den oprindelige befolkning.
En el texto 8, Jaime describe el trabajo como un trabajador voluntario en Ecuador como una experiencia donde se reciben muchas cosas de la población origen.indígena. (donde og muchas cosas lyder mærkeligt er OK)?
 


Svar #2
01. december 2012 af NannaCHR (Slettet)

Tunsind tak!! :)

Har lige et par stykker mere:

De er glade og de har accepteret hinanden på trods af forskellige bagrunde. (ved ikke lige hvor det "se" (hinanden) skal stå henne?)
Estan alegres y se han aceptado a pesar de los fondos diferentes

Uden arbejde udvikler man sig ikke som person.
Sin trabajo uno no se desarrolla en persona.

Desuden gennemgår man en personlig udvikling fordi man møder nye mennesker og man lærer nye ting rent personligt. 
Además se atreviesa un desarollo personal porque se llega a conocer a gente nueva y se conoce cosas nuevas personalmente.


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. december 2012 af jbmm (Slettet)

De er glade og de har accepteret hinanden på trods af forskellige bagrunde. (ved ikke lige hvor det "se" (hinanden) skal stå henne?) er OK ('se' placeres ligesom de personlige objekt-pronominer)
Están alegres y se han aceptado a pesar de los fondos diferentes

Uden arbejde udvikler man sig ikke som person.
Sin trabajo uno no se desarrolla en como persona.

Desuden gennemgår man en personlig udvikling fordi man møder nye mennesker og man lærer nye ting rent personligt.
Además se (atraviesa) experimenta un desarollo personal porque se llega a conocer a nueva/otra gente nueva y se conocen personalmente cosas(2) nuevas(1) personalmente.

Bemærk at 'nuevo' har forskellig betydning om det står foran eller efter et substantiv:
un coche nuevo (en ny/splitterny/fabriksny bil)
un nuevo coche (en ny/anden (ny/gammel) bil)


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. december 2012 af munequita (Slettet)

lige en kort bemærkning:

tan importante y e instructivo ( for nemmere udtale. ikke to i lyde efter hinanden)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. december 2012 af jbmm (Slettet)

Munequita du har ret, tak.


Svar #6
02. december 2012 af NannaCHR (Slettet)

Tusind tak :) I er nogle flinke mennesker! 


Skriv et svar til: Hjælp til sætninger?:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.