Studiebolig

Hørhus kollegiet?

12. december 2012 af drdeer (Slettet)

Hej alle sammen!

- Jeg fremlejede i sin tid et værelse på Rasmus Nielsens Kollegium, og min lejekontrakt nærmer sig sit udløb!

 

- Dette har naturligvis medført at jeg står på akutlisten i CIU og jeg håber naturligvis på et boligtilbud. Hvilket jeg har fået.

 

Jeg har fået tilbudt en bolig på Hørhus Kollegiet på Amager. Mit problem består dog i, at jeg grundet et semesterprojekt ikke har mulighed for at se værelset i egen person. Hvilket naturligvis er temmelig problematisk.

- Hjemmesiden i sig selv er ikke ligefrem detaljeret og billederne af værelserne i sig selv, ser en anelse mærkelige ud (Jeg studser over, at badeværelset eksempelvis, ikke ses i fuldt format etc) - Jeg har travet internettet tyndt men har meget svært ved at finde henvisninger/kommentarer, fra folk som har boet der. En enkelt anekdote på heste-nettet.dk var hvad jeg kunne finde frem til.

 

Er der mon nogen herinde der kender til Kollegiet? - For jeg er i vildrede. Jeg så naturligvis helst, at jeg fik et værelse på Rasmus Nielsens kollegium da jeg naturligvis, er blevet knyttet til det. Derudover ser industrikollegiet også MEGET attraktivt ud. Men jeg er ikke den eneste der er af den mening - Og jeg føler ikke at jeg kan tillade mig at være kræsen.

 

- Jeg har dog mine forbehold overfor at takke ja til et værelse som jeg ikke har set.

 

Er der NOGEN herinde der kender til kollegiet? - har hørt om det etc? - Det skal lige påpeges at det ligger lige ved siden af Hørbrækker kollegiet og Scandis boligerne.

 

Knus og hilsner :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2013 af peterkkk (Slettet)

Hey jeg bor i nærheden af kollegiet, og kan helt klart ikke anbefale det.

Der har været flere problemmer med de unge i området, fx med sten kast på selve kolegiet. 

du kan læse mere om det på nettet hvis bare du søger på Hørgården, som iøvrigt ligger lige over for kolegiet. 

 

håber det kan hjælpe lidt;) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2013 af Tineklog (Slettet)

Hej derude!

Jeg er godt klar over, at dette er en gammel tråd, men jeg ville bare lige sætte peterkkk's svar lidt i perspektiv. Jeg bor selv på Hørhus Kollegiet, hvilket jeg er super glad for. Værelserne (og badeværelserne) skal man endelig ikke bekymre sig om - værelset er ganske vist ikke stort, men det er fint og lyst, og gulvene er pæne. I gangen er der masser af skabsplads, og på badeværelset er brusenichen af en ret pæn størrelse. Og så er der altan, hvilket jo er win! :) 

Desuden er det super fedt, at der er fælleskøkken, hvor der generelt er en god stemning, og desuden har vi en del fester og caféer samt gode faciliteter. Selvom langt fra alle er begejstrede for Amager, synes jeg, at det er uden grund - kollegiet er beliggende i nærheden af mange gode indkøbsmuligheder, tæt på amagerfælleden, der er perfekt til løbeture, og tæt på christianshavn, islands brygge, fisketorvet, den sorte diamant, KUA, fitness world og meget mere. 

Ang. ballade fra ungerne fra Hørgården, har jeg da hørt om enkelte mindre episoder, om 15-årige drenge, der har skullet spille seje, men det er det eneste, og jeg har selv oplevet noget i den stil eller på anden måde følt mig utryg i området. 

Jeg håber, at dette er svar på spørgsmålet! 

Hilsen Tine


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2013 af madsen13 (Slettet)

Hej Tine,

Du kender tilfældigvis ikke en, der vil fremleje sit værelse ud for et halvt eller helst et helt år?

Jeg er journaliststuderende og sød og rar nok :)

Og så vil jeg egentlig også blot forhøre mig lidt om, om det overhovedet er realistisk? Må folk godt selv fremleje ud? så nemlig på et af de andre kollegiers hjemmesider, at det skulle gå inden om den side, hvor man i første omgang også søger almindelig plads på et kollegie.

Overvejer nemlig lidt at gå rundt og sætte nogle papirer op på de forskellige kollegier i København, for at høre ad, om der ikke var en, der ville fremleje? Det med ventelister går simpelthen for langsomt.

Kh Marie


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2013 af Tineklog (Slettet)

Hej Marie, 

Jeg ved ikke, om der er nogen, der fremlejer lige nu, men det sker vist forholdsvist ofte, da folk jo skal på udvekslingsophold og den slags - så det er i hvert fald ikke urealistisk, og det kan måske godt være en idé at hænge en seddel op herude, jeg kender i hvert fald én, der er kommet ind på kollegiet ved først at fremleje. Personligt er jeg dog kommet ind gennem siden findbolig.nu, men den kender du sikkert - og ja, det går lidt langsomt, selv ventede jeg over et år. Jeg søgte dog heller ikke så aktivt, og jeg tror godt det kan betale sig at være lidt fremme i skoene, hvis du ikke vil vente så længe :) 

Håber det lykkes for dig! 

Hilsen Tine


Skriv et svar til: Hørhus kollegiet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.