OSO

kandidatuddannelse

14. januar 2013 af Anonyyyym - Niveau: 10. klasse

Hej,

Jeg er i gang med at skrive min oso opgave. Jeg har skrevet om bacheloruddanelsen, men jeg kan ikke rigtig se forskellen på bachelor og kandidat udover at hvis man har taget kandidatuddannelsen KAN man kalde sig psykolog og at de ene var to og det andet tre år. Jeg har læst om selve kandidatuddannelsen på www.ug.dk, men er der nogle af jer, som kan fortælle mig forskellen mellem de to uddannelser og så proffesionpraktik? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2013 af CarbonB (Slettet)

Kandidatuddannelsen er, i min verden, en betegnelse for en "overbygning" på en bacheloruddanelse?

Jeg læser f.eks diplomingeniør (3½ år) og når jeg er færdig kan jeg enten vælge at gå ud og arbejde, eller læse videre, og tage min kandidat overbygning.

Ved ikke om det gav mening for dig?

 


Svar #2
14. januar 2013 af Anonyyyym

Jeg forstod godt, men det var ikke rigtig det jeg mente. 

F.eks. handler min opgave om hvordan man bliver psykolog og i bachelorddannelsen har jeg skrevet hvordan undervisningen foregår og hvilke fag man skal have.  Men man kan ikke kalde sig en psykolog når man er færdig med bachelor, først efter kandidat. Men når jeg læser om kandidatuddannelsen, ser jeg næsten ingen forskel, altså undervisningen foregår på den samme måde osv.. så jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal skrive om kandidat uddannelsen :/


Svar #3
14. januar 2013 af Anonyyyym

Der står f.eks. "På kandidatuddannelsen arbejder du videnskabeligt med faget, og øver dig i at bruge det, du lærer, i praksis. Uddannelsen belyser forskellige psykologiske problemstillinger, som du lærer at tage stilling til gennem teoretisk og metodisk orienteret undervisning." Kommer man ud og arbejder mens man er på uddannelsen?


Skriv et svar til: kandidatuddannelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.