Spansk

Spansk Grammatik

16. januar 2013 af eray (Slettet)

Håber på at der sidder nogen som kan rette lidt af det spansk jeg har for :)

1. Juan er Lisas ven.= Juan Lisa es amigo
2. Der er en koncert på Anas universitet=. Hay un concierto en Anas universidad
3. Claudia er Pedros smukke kæreste.  =Claudia es novia Pedros bello
4. Madrid er Spaniens hovedstad.= Madrid es capital espana
5. I morgen tager jeg til fest hjemme hos min veninde= Manana voy  a casa fiesta con mi novia
6. Det er drengens guitar.= Es guitarra chico


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2013 af jbmm (Slettet)

Lær først hvordan man laver genitiv/ejefald på spansk (læs i din grammatikbog), inden du laver sådanne tåbelige oversættelser!!

Juan er Lisas ven = Juan er ven af Lisa
det er drengens guitar = det er guitaren af drengen (med 2 artikler)
af = de


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2013 af munequita (Slettet)

Det er vist en der har to profiler her på siden....

Følg Johns anvisininger om at lave genitiv.


Skriv et svar til: Spansk Grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.