Spansk

Hjælp til oversættelse af spansk.

19. januar 2013 af Milum (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Sidder og skal oversætte følgende:

Gaby går på gaden nær pizzeriaet, da Guille og hans klike pludseligt dukker op og begynder at provokere ham. De kalder ham forskellige øgenavne, slår ham og optager det hele på mobilen. Silverio kommer ud af restauranten, og drengene løber væk.

__________________________________________

Gaby está yendo en la calle cerca de la Pizzeria, cuando Guille y su pandilla de repente aparecen y lo empiezan provocar. Lo dicen varios apodos, lo pegan y ocupan todo en el móvil. Silverio sale del restaurante, y los chichos huyen.

 

Fortsat god weekend. :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. januar 2013 af jbmm (Slettet)

Gaby está yendo/anda/camina en la calle cerca de la Pizzeria, cuando Guille y su pandilla de repente aparecen y lo empiezan a provocar. Lo dicen llaman varios apodos, lo le pegan y ocupan lo graban todo en el móvil. Silverio sale del restaurante, y los chichos huyen.

optage = ocupar = optage/besætte en plads
optage = grabar/registrar/filmar = optage/indspille/filme

comenzar a ('a' skal medtages)
pegar med dativ (=give ham tæsk)
 


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. januar 2013 af jbmm (Slettet)

Lige en fejl mere:
det hedder chicos (ikke chichos)


Svar #3
20. januar 2013 af Milum (Slettet)

Mange tak for hjælpen.

Fortsat god dag. :)


Skriv et svar til: Hjælp til oversættelse af spansk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.