Spansk

HJÆLP TIL "HANS"

20. januar 2013 af STX2010 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(...) Det er rigtigt, selvom der i alle officielle dokumenter står at hans biologiske forældre er (...)

 

HANS i denne sammenhæng - ville man bruge "sus" eller? Men betyder sus ikke også "dine" eller hvordan er det?

Har aldrig rigtig forstået betydningen af "sus", da den altid bliver brugt i forskellige sammenhænge og altid betyder noget forskeligt..?


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. januar 2013 af ASVO (Slettet)

Jeg mener, at du godt kan bruge "sus" i denne sammenhæng :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. januar 2013 af munequita (Slettet)

http://spanskgrammatik.dk/pron_poss.shtml

dine (flertal)= tus

hans/hendes etc (flertal) = sus


Svar #3
20. januar 2013 af STX2010 (Slettet)

Taaaaaaak! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. januar 2013 af jbmm (Slettet)

su = hans/hendes/dens/dets/sin/sit/deres/Deres (foran ord i ental): su casa
sus = hans/hendes/dens/dets/sine/deres/Deres (foran ord i flertal): sus casas


Skriv et svar til: HJÆLP TIL "HANS"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.