Spansk

oversæt hjælp

27. januar 2013 af sexysofie (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg vil gerne skrive :  det er ligesom at drille, men bare ondere.

kan det oversættes til:

 

Es como para molestar pero más mal


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2013 af jbmm (Slettet)

Es como para molestar pero más mal malo ("más malo" er også peor)

at drille = embromar/molestar m.fl. ("at" foran infinitiv som grundled/omsagnsled/genstandsled skal IKKE medtages)
para = for at
ond (adjektiv) = malo ("mal" kun foran substantiv i hankøn); komparativ: más malo, peor


Skriv et svar til: oversæt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.