Spansk

Spansk hjælp!

30. januar 2013 af krillo123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ola!

Vi har fået at vide at skrive en opgave:

Fortæl om din familie!

Brug nærfremtid og nutid i din besvarelse, og følgende gloser skal være inkluderet:

Ahí/alli= der, Aquí= her, tampoco= heller ikke, tener que + infinitiv= at være nødt til /at skulle, además= desuden, algo= noget, si= hvis.

100-150 palabras

 

Hvad er det reglerne er når man laver tener que + infinitiv??


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af jbmm (Slettet)

Verbalperifrasen "tener que" bruges ligesom "have to" på engelsk og betyder "skal/skulle/måtte/må" og udtrykker en nødvendighed, så det er ganske ligetil, da kun "tener" skal bøjes:

tengo que salir = jeg skal/må tage afsted
tiene que salir = han skal/må tage afsted


Skriv et svar til: Spansk hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.