Spansk

Spansk oversættelse

04. marts 2013 af Vaksersød (Slettet) - Niveau: A-niveau

Juan og Lisa tager til Sevilla. Sevilla ligger i Andalucia og er en gammel by. Der er mange mennesker, der gerne vil tage til Sevilla. Juan arbejder i Sevilla og optager indtil klokken to. Efter arbejdet tager de til en restaurant, hvor Lisa drikker øl og Juan tager vin. Lisa og Juan er meget forskellige!


Juan y Lisa van a Sevilla. Sevilla es en Andalucia y Sevilla es una ciudad antiguo. Hay personas muchos, hay como ----- van a Sevilla. Juan trabajo en Sevilla y graba hasta a las dos. Después del trabajo van a un restaurante, cómo Lisa toma cerveza y Juan toma vino. Lisa y Juan son muy diferentes.

 

Hej, jeg har noget spansk som jeg skal oversætte. Det har jeg gjort men ville bare lige høre om i tror det er rigtigt, og om der er nogen der ved hvad vil hedder på spansk. Jeg har markeret det med en streg ---- fordi jeg mangler et ord der. Jeg har også den danske tekst så kan i se hvad jeg mener.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2013 af jbmm (Slettet)

Juan y Lisa van a Sevilla. Sevilla es está en Andalucia y Sevilla es una ciudad antigua. Hay muchas personas muchos, hay como ----- van que quieren ir a Sevilla. Juan trabajo trabaja en Sevilla y graba?? (er optaget) está ocupado hasta a las dos. Después del trabajo van a un restaurante, cómo donde Lisa toma cerveza y Juan toma vino. Lisa y Juan son muy diferentes.


Svar #2
06. marts 2013 af Vaksersød (Slettet)

Mange tak. :) Men det er ikke: er optaget, det er optager. Som i optager en film. (Han er skuespiller.)


Svar #3
06. marts 2013 af Vaksersød (Slettet)

Jeg har et billede som jeg beskriver. Når jeg gør det, så skal jeg jo skrive: i billedet er der mange personer. Skal jeg da bruge verbet estar, eller skal jeg bare skrive hay = der er. Eller kan man gøre begge dele? (Til at starte med brugte jeg hay, men nu er jeg blevet i tvivl og har lavet det om til verbet estar.  

 

En la foto están muchas personas. Es en un restaurante o un bar. Esta un hombre hay toca el guitar y canta. A la derecha está un hombre hay toma comida. Tiene vino en un vaso. Al lado de hombre está una dame. Están  dos hombres en el centro de la imagen.  Los hombres son felicies. A la izquierda están dos hombres. En el fundo estás una televisión. En el fundo están también la images.

Please er der nogen der kan hjælpe?


Svar #4
06. marts 2013 af Vaksersød (Slettet)

En la foto hay muchas personas. Es en un restaurante o un bar. Hay un hombre hay toca el guitar y canta. A la derecha hay un hombre hay toma comida. Tiene vino en un vaso. Al lado de hombre hay una dame. Hay  dos hombres en el centro de la imagen.  Los hombres son felicies. A la izquierda hay dos hombres. En el fundo hay una televisión. En el fundo hay también la images.

Er det ikke med hay, i stedet?

Estar er jo er, det vil sige han er, de er også?


Svar #5
06. marts 2013 af Vaksersød (Slettet)

Jeg har skrevet noget mere til.

En la foto hay muchas personas. Es en un restaurante o un bar. Hay un hombre hay toca el guitar y canta. A la derecha hay un hombre hay toma comida. Tiene vino en un vaso. Al lado de hombre hay una dame. Hay  dos hombres en el centro de la imagen.  Los hombres son felicies. A la izquierda hay dos hombres. En el fundo hay una televisión. En el fundo hay también la images. El hombre en el centro tiene una chaqueta rojo y pantalones azul. El otro hombre en el centro tiene una blusa negra.

er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. marts 2013 af jbmm (Slettet)

En la foto hay muchas personas. Es en un restaurante o un bar. Hay un hombre hay que toca el guitar la guitarra y canta. A la derecha hay un hombre hay toma comida.que come/está comiendo. Tiene vino en un vaso. Al lado del hombre hay una dame señora/mujer. Hay  dos hombres en el centro de la imagen.  Los hombres son felicies felices. A la izquierda hay dos hombres. En el fundo hay una televisión. En el fundo hay también la images.una imagen. El hombre en el centro tiene lleva una chaqueta roja y pantalones azules. El otro hombre en el centro tiene lleva una blusa negra.

der er = hay (+talord/ubestemt antal)
der (=som) = que (relativt pronomen)
der er(befinder sig) = que está/están osv.

have på (om tøj) = llevar


Skriv et svar til: Spansk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.