Spansk
hjælp til lidt spansk
04. oktober 2005 af
jope55 (Slettet)
DANSK: Nu går det bedre. Pardal er vild med skolen og især med læreren,don Gregorio,m som underviser på en fantastisk måde. Når børnene larmer, bliver don Gregorio ikke vred. Hans våben er tavsheden. Børnene respektere ham.
SPANSK: Ahora está mejor. Pardal está loco por la escuela y sobre todo por el maestro,don Gregorio que enseña de una manera fantastico. Cuando los niños hacen ruido don Gregorio no se enfada. Su arma está el silencio. Los niños lo respecto.
OPGAVE:
para ser un buen maestro hay que......
para ser un buen maestro hay que explicar muy bien. Es también importante que un bien maestro tiene capacidad y prepara las clases. En mi opinion un buen maestro es simpático y es amable con los niños. Es importante que los niños respecto el maestro.
SPANSK: Ahora está mejor. Pardal está loco por la escuela y sobre todo por el maestro,don Gregorio que enseña de una manera fantastico. Cuando los niños hacen ruido don Gregorio no se enfada. Su arma está el silencio. Los niños lo respecto.
OPGAVE:
para ser un buen maestro hay que......
para ser un buen maestro hay que explicar muy bien. Es también importante que un bien maestro tiene capacidad y prepara las clases. En mi opinion un buen maestro es simpático y es amable con los niños. Es importante que los niños respecto el maestro.
Svar #1
04. oktober 2005 af sara_864 (Slettet)
hejsa...
Jeg kan ikke forstå hvad din opgave er... skal du oversætte fra spansk til dansk oder??
Oversættelsen der er se god ud. Men hvis du kalder det una manera... Så skal det hedde fantástic - a. No???
Jeg kan ikke forstå hvad din opgave er... skal du oversætte fra spansk til dansk oder??
Oversættelsen der er se god ud. Men hvis du kalder det una manera... Så skal det hedde fantástic - a. No???
Svar #2
04. oktober 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)
Ahora va mejor = Nu går det bedre
Estar = at være (som i opholde sig, befinde), så jeg ville bruge 'ser' i stedet for estar ;)
Opgaven går ud på han skal fortælle, hvad han mener en god lærer er??
Estar = at være (som i opholde sig, befinde), så jeg ville bruge 'ser' i stedet for estar ;)
Opgaven går ud på han skal fortælle, hvad han mener en god lærer er??
Svar #3
04. oktober 2005 af Duffy
Well,jeg ka' da os' sæt det ind her:
Nu går det bedre. - Ahora le va bien.
Pardal er vild med skolen og især med læreren,don Gregorio,m som underviser på en fantastisk måde.
- A Pardal el gusta mucho la escuela, sobre todo el maestro don Gregorio que enseña en una manera fantástica.
Når børnene larmer, bliver don Gregorio ikke vred.
- Cuando los niños hacen ruido don Gregorio no se enfada.
Hans våben er tavsheden.
- Su arma es el silencio.
Børnene respektereR ham.
- Los niños lo respetan.
OPGAVE:
para ser un buen maestro hay que......
para ser un buen maestro hay que explicarSE bien. También es importante que un bUen maestro tiene capacidad y SE prepara A las clases. En mi OPINIÓN un buen maestro es simpático y es amable con los niños. Es importante que los niños respeTAN AL maestro.
Læg mærke til at “respektere” på spansk hedder respetar - IKKE *respeCtar*!!
Duffy
Nu går det bedre. - Ahora le va bien.
Pardal er vild med skolen og især med læreren,don Gregorio,m som underviser på en fantastisk måde.
- A Pardal el gusta mucho la escuela, sobre todo el maestro don Gregorio que enseña en una manera fantástica.
Når børnene larmer, bliver don Gregorio ikke vred.
- Cuando los niños hacen ruido don Gregorio no se enfada.
Hans våben er tavsheden.
- Su arma es el silencio.
Børnene respektereR ham.
- Los niños lo respetan.
OPGAVE:
para ser un buen maestro hay que......
para ser un buen maestro hay que explicarSE bien. También es importante que un bUen maestro tiene capacidad y SE prepara A las clases. En mi OPINIÓN un buen maestro es simpático y es amable con los niños. Es importante que los niños respeTAN AL maestro.
Læg mærke til at “respektere” på spansk hedder respetar - IKKE *respeCtar*!!
Duffy
Skriv et svar til: hjælp til lidt spansk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
