Billedkunst

Eksamensprojekt

12. marts 2013 af Dilann - Niveau: C-niveau

Hej derude, jeg er i en nødsituation... Jeg skal have eksamensprojekt i billedkunst, men ved ikke helt hvordan man skal lave en god problemformulering, osv.. Er der nogen af jer, der har prøvet det før, som gerne vil sende problemformuleringen? Så det kan give mig ideer til at komme videre! :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. marts 2013 af kapper1764

En eksamensprojektsproblemformulering går egentlig bare ud på, at når nu trækker/får udleveret dit emne, så er der for det meste nogle specifikke ting, som du får nogle specifikke spørgsmål til - noget der undrer dig, eller noget, som du har lyst til at lære nærmere om... det er hovedingrediensen i en god problemformulering.

 

Håber det hjalp :-)

Mvh. Kasper :-)


Svar #2
12. marts 2013 af Dilann

Jeg skal ikke op til eksamen... Det er bare et forløb, men skal aflevere problemformuleringen idag, men problemet er bare, at jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe det an. Ved ikke, hvordan man skal lave en god problemformulering, selvom jeg har prøvet at læse det på nogle steder på nettet. Skal man i problemformuleringen skrive, hvilke materialer man skal bruge? Fx. papir, blyant, tusch, osv.. Jeg skal også sammenligne min tegning med kunstnerens værk. :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2013 af kapper1764

Det kommer an på, om du skal lave en kunstnerisk fremstilling dvs. tegne, male, klippe osv., eller om du skal undersøge noget om fx en maler? 


Svar #4
12. marts 2013 af Dilann

Jeg skal lave en kunstnerisk fremstilling, dvs. tegne, da det er bedst for mig.. Men jeg skal sammenligne kunstnerens værk med mit eget værk :)


Skriv et svar til: Eksamensprojekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.