Spansk

Spansk

16. marts 2013 af STX2010 (Slettet) - Niveau: A-niveau

"I Spanien begyndte grupper af unge (...)"

 

Verbum: Begynde = comenzar

 

"Begyndte", bliver det så til comenzó?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2013 af jbmm (Slettet)

Ja, i 3. person ental, præteritum:
ellers: comencé, comenzaste, comenzó, comenzamos, comenzasteis, comenzaron

men: grupper begyndte = grupos comenzaron (=3. person flertal)


Skriv et svar til: Spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.