Afsætning

Spørgsmål ikke forstået?

17. marts 2013 af Milllee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Du bedes med udgangspunkt i teorierne om købsadfærd analysere hvorfor forbrugerene er interessante og i forlængelse heraf væsentligheden, af en klar positionering.

Sådan lyder opgave formuleringen til den aflevering jeg sidder og skriver. Problemet er at jeg ikke forstår hvad der er ønsket i min besvarelse. Jeg har analyseret købsadfærden, og er nu gået i stå. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2013 af Mirob (Slettet)

Du skal forklare, med udgangspunkt i det du er kommet frem til i din analyse af købsadfærd, hvorfor det er vigtigt for en virksomhed at positionere sig rigtigt.

Mit gæt er, at hvis der er mismatch mellem kundernes købsadfærd, og den måde virksomheden positionerer sig på, så er det ikke en god ting for virksomhedens bundlinje. Hvis fx alle kunderne køber billige produkter af lav kvalitet, så er det jo dumt hvis virksomheden kun sælger dyre højkvalitetsprodukter. Du kan med fordel udarbejde et positioneringskort, det giver afklaring og er lidt mere håndgribeligt at forklare ud fra. Eksempel: http://behance.vo.llnwd.net/profiles25/804507/projects/2684419/023dd35d83b7a8f5889d439d97f2df47.png


Skriv et svar til: Spørgsmål ikke forstået?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.