Spansk

Spansk

06. maj 2013 af raaambo (Slettet)

Har lige nogle få sætninger som jeg har oversat, håber det er muligt at der er nogen som kan rette det .-) tak på forhånd ps det nederste er det som ejg har oversat :)

Eufemia bor ikke hjemme hos sin far, Hilario, fordi han bor i la Playa Ventanilla, som (que) ligger 13 kilometer fra Tonameca, hvor Eufemia går i skole. Der er ikke transportforbindelser mellem (entre) la Playa Ventanilla og Tonameca, og derfor er hun nødt til at bo hos fru Gavina.
Fru Gavina og hendes familie bor nær Tonameca. Eufemia lejer et værelse hos hende. Det er billigt. Hun betaler kun 60.000 pesos om måneden (al mes).
Eufemia kan godt lide at gå i skole, og derfor er hun trist, når der ikke er timer (clase (f)).


Eufemia no vive en cosa con su padre Hilario porque él vive en La Playa Ventanilla que queda a unos 13 kilometros de la escuela, donde Eufemia va a la escuela. No hay comunicaciones entrela Playa Ventanilla y Tonemeca, y porque ella tienen que vivir con la Senora Gavina.
Senora Gavina y su familia viven cerca Tonameca. Eufemia “alquilar una habitacíon con ella. Es barato. Ella solo paga  60.000 Pesos al mes.
Eufemia gusta ir a la escuela y porque es el triste cuando hay no horas


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2013 af jbmm (Slettet)

Eufemia no vive en cosa con su padre Hilario porque él vive en La Playa Ventanilla que queda a unos 13 kilometros de la escuela, donde Eufemia va a la escuela. No hay comunicaciones entre la Playa Ventanilla y Tonemeca, y porque(=fordi)  ella tienen que vivir con la Senora Gavina.
La Senora Gavina y su familia viven cerca de Tonameca. Eufemia “alquilar una habitacíon con ella en su casa. Es barato. Ella solo paga  60.000 Pesos al mes.
Eufemia gusta ir a la escuela y porque es el triste cuando hay no horas

understregninger betyder fejl

porque = fordi (IKKE 'derfor')
være trist = estar triste
kunne lide = gustar med DATIV

 


Skriv et svar til: Spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.