Spansk

hjælp

29. august 2013 af sexysofie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne sætning:

Hun er vild med påklædningsdukker.. 

Jeg skal bruge "encantarle a una" til at oversætte ''er vild med''

Jeg har prøvet mig frem til:

 Encantarle a unas muñeca para vestir


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2013 af jbmm (Slettet)

encantar er ligesom gustar et DATIV-styret verbum

le encantan las muñecas para vestir

muñecas (flertal) er grundled
encantan = verbum (som retter sig efter grundleddet i person og tal, her 3. person flertal)
le = dativ (=han/hun osv), eller udvidet med


'a ella le encantan las muñecas para vestir


'være vild med' kan også være 'estar loco con'


 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.