Spansk

En sætning der driller...

06. november 2013 af TineS94 (Slettet)

Hej, jeg sidder og bliver lidt frustreret over en sætning jeg gerne vil skrive.

Der skal stå: På billedet fra juleaftenen år 2012 befinder mine søskende og jeg os.

En la pictura de la nochebuena de año 2012, estamos mis hermanos y yo nos.

Jeg kan bare ikke helt finde ud af om der skal stå nos i den spanske sætning...?

Tak for hjælpen :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af exatb

På dansk er det bedre at skrive "På dette billede fra juleaften 2012 kan man se mig og mine søskende." Den er nemmere at oversætte.


Svar #2
06. november 2013 af TineS94 (Slettet)

Ja det er den, men opgaven går desværre ud på at bruge estar og ser.. ;)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2013 af jbmm (Slettet)

En la pictura foto de la nochebuena del año 2012, estamos mis hermanos y yo nos.
befinde sig (refleksivt på dansk, ikke på spansk) = estar
jeg befinder mig = (yo) estoy; du befinder dig = (tú) estas; vi befinder os = (nosotros) estamos


Svar #4
06. november 2013 af TineS94 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: En sætning der driller...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.