Spansk

Hjælp til oversættelse af spansk.

12. november 2013 af Milum (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen, der har lyst til at kigge på denne lille oversættelse? :)

Dansk:

Den anden dag da jeg og min søster Liv sad og læste lektier, kom en af vores gode venner, Per.

’’Jeg har kopieret nogle cd’er af Los Van Van til jer’’, sagde han.

’’Er du sikker på at det er tilladt?’’, spurgte Liv.

’’I ved jo godt at alle gør det, men hvis I ikke vil have dem, kan jeg give dem til min far. Han er en stor fan af cubansk musik, og han vil blive meget glad’’.

’’Er din far ikke politiker?’’

’’Jo, hvorfor spørger du?’’

’’Skal politikerne ikke følge landets love?’’.

Spansk:

La otra día cuando yo y mi hermana Liv estábamos leyendo lecciones, vino uno de nuestras buenos amigos, Per.

‘’He copiado algunos CDs de Los Van Van para vosotras’’, le dice.

‘’Estás seguro de este está permitido?’’, pregunta Liv.

‘’Sabeís que todo lo hacen, pero en caso que vosotras no quierelos, puedo darles a mi padre. Es un grande fan de la música cubana y va a ser muy alegre’’.

‘’Su padre no es un político?

‘’Sí, por qué preguntas?

‘’Los politicos no tener que seguir las leyes de la país?’’.

Fortsat god dag. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2013 af jbmm (Slettet)

La otra El otro día cuando yo y mi hermana Liv estábamos leyendo lecciones, vino uno de nuestras nuestros buenos amigos, Per. (hvilket køn er 'día'??)

‘’Os He copiado algunos CDs de Los Van Van para vosotras (=kvinder?)’’, le dice.dijo.

’¿Estás seguro de este que está permitido?’’, preguntaskal være i datid! Liv.

‘’Sabeís Sabéis muy bien que todos lo hacen, pero en caso de que vosotras no quierelos los queráis (konjunktiv!, hvorfor?), puedo darles darlos a mi padre. Es un grande gran fan de la música cubana y va a ser muy alegre’’. ('dem' som genstandsled = los)

‘’Su Tu padre no es un político? (tu=din; su=hans/hendes/dens/deres)

‘’Sí, por qué preguntas?

‘’Los politicos no tenerskal bøjes! que seguir las leyes de la país?’’hvilket køn er 'país'??


Svar #2
14. november 2013 af Milum (Slettet)

Mange tak for hjælpen. :)


Skriv et svar til: Hjælp til oversættelse af spansk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.