Spansk

Hjælp til spansk oversættelse!

04. december 2013 af miabadia (Slettet) - Niveau: A-niveau

1. Jeg kan lide at gå på indkøb på markedet.
- Me gusta ir de compras en el mercado.

2. Dér møder jeg andre husmødre.
- Allí conozco otras amas de casa.

3. Mange husmødre mener, at varerne på markedet er bedre og billigere end varerne i supermarkedet.

- Muchas amas de casa piensan que los productos en el mercado es mejor y más barato que los productos en el supermercado.

4. Foran frugtboden står der mange kvinder, som venter på deres tur.
- ????

5. En dame ønsker druer til sin far.
Una señora quiere las uvas a su padre.

6. Han kan godt lide druer.
- Le gustan las uvas.

7. Sælgeren siger, at de grønne druer er de sødeste.
- El vendedor dice que las uvas verdes son los más dulces.

8. Damen køber dem.
La señora compra (dem)?


Svar #1
04. december 2013 af miabadia (Slettet)

nogle der vil hjælpe og rette? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2013 af jbmm (Slettet)

1. Jeg kan lide at gå på indkøb på markedet.
- Me gusta ir de compras en el mercado.

2. Dér møder jeg andre husmødre.
- Allí conozco encuentro a otras amas de casa.

3. Mange husmødre mener, at varerne på markedet er bedre og billigere end varerne i supermarkedet.

- Muchas amas de casa piensan que los productos en el mercado es son mejores y más baratos que los productos en el supermercado.

4. Foran frugtboden står der mange kvinder, som venter på deres tur.
- ???? Lidt hjælp:
foran = delante de
frugtbod =  frutería / puesto de fruta
tur = turno / vez

5. En dame ønsker druer til sin far.
- Una señora quiere las uvas a/para su padre.

6. Han kan godt lide druer.
- Le gustan las uvas.

7. Sælgeren siger, at de grønne druer er de sødeste.
- El vendedor dice que las uvas verdes son los las más dulces.

8. Damen køber dem.
- La señora compra (dem)?
dem (genstandsled, = druerne/las uvas) = las (placeringen er foran verbet)


Skriv et svar til: Hjælp til spansk oversættelse!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.