Spansk

HJÆLP! :-)

10. december 2013 af Trine0901 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-) 

Jeg skal aflever en billedeskrivelse og man skulle bskrive billedet med korte sætninger.. 

Jeg har sætninger her under, både på dansk og spansk. Nogen der muligvis kunne hjælpe mig med at rette sætningerne så de bliver rigtige? Det er mit 1 år på hhx hvor jeg har spansk og har ret svært ved sproget så derfor ville det være dejligt med lidt hjælp.

Tak. :) 

Der sidder 2 drenge – ¿Que estár 2 chicos

På en brun taburet. – Un taburete marrón.

De sidder og får en øl - Ellos sentarse y tomar una cerveza

Drengene sidder og snakker. – Los chicos y hablar.

Ved siden af drengen står der en skraldespand. – Al lado de el chico está parado un cubo

Til brugte hvide servietter. – Para usaron servilletas blancas

De 2 drenge har en hvid t-shirt på - Los dos chicos tiene un If remera

De har sorte bukser og grå sko på. - Los dos chicos tienen Noelle pantalones y zapatos gris

Drengene sidder og snakker om deres arbejdsdag. - Los 2 chicos sentados y charlando sobre su día, y lo que han creado en el trabajo.

Drengene snakker om hvad de  har lavet på arbejdet. – Los chicos hablar de lo que han hecho en el trabajo.

De snakker om at det har været en lang dag. – Ustedes ????

De er meget trætte. – Ustedes están mucho cansados.

De taler om at gå hjem, og sove. – Habla a ir a casa y dormir

Den ene dreng håber på at solen skinner i morgen - ???

De drikker ølen,  og siger vi ses. - Beben beera y dice nos vemos 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2013 af jbmm (Slettet)

Der sidder 2 drenge – ¿Que estár Hay 2 chicos (der er = hay

På en brun taburet. – En un taburete marrón.

De sidder og får en øl - Ellos sentarse y tomar Están bebiendo una cerveza 
(sidde/stå og, være ved at = estar + gerundium) 

Drengene sidder og snakker. – Los chicos y hablar. (Se foregående sætning)

Ved siden af drengen står der en skraldespand. – Al lado de el  del chico está parado un cubo hay un cubo de basura.

Til brugte hvide servietter. – Para usaron servilletas blancas usadas. 

De 2 drenge har en hvid t-shirt på - Los dos chicos tiene un If remera llevan una camiseta blanca. 
('have på' (om tøj) = llevar)

De har sorte bukser og grå sko . - Los dos chicos tienen Noelle pantalones negros y zapatos grises
('have på' se foregående sætning)

Drengene sidder og snakker om deres arbejdsdag. - Los 2 chicos sentados y están charlando sobre su día, y lo que han creado en el trabajo.

Drengene snakker om hvad de  har lavet på arbejdet. – Los chicos hablar (skal bøjes!) de lo que han hecho en el trabajo.

De snakker om at det har været en lang dag. – Ustedes Nej!!????
('de' = ellos (verbet i 3. person FLERTAL)
(ustedes = De (med stort D), = høflig tiltale til fremmede personer)

 

De er meget trætte. – UstedesNej!! (se ovenfor) Están mucho muy cansados.
('meget' foran et tillægsord, skal være biordet 'muy')

De taler om at gå hjem, og sove. – Habla(forkert person ) a de ir a casa y para dormir

Den ene dreng håber på at solen skinner i morgen - ???

De drikker ølen,  og siger vi ses. - Beben beera la cerveza y dice (forkert person "nos vemos" 


Skriv et svar til: HJÆLP! :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.