Billedkunst

SRP - DET GYLDNE SNIT

14. december 2013 af SandraSørensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

ER DER NOGEN DER KAN HJÆLPE MIG MED AT FINDE DET GYLDNE SNIT I ET BILLEDE VED HJÆLP AF DENNE FORMEL:
A+B/A=A/B


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Formlen er

(A+B)/A = A/B

Kalder man A/B for x, har man derfor, at x er en løsning i ligningen

1 + (1/x) = x , dvs

x2 -x -1 = 0 ,

hvoraf

x = (1 ±√5)/2


Skriv et svar til: SRP - DET GYLDNE SNIT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.