Spansk

Verbalomskrivning

06. januar 2014 af SofieK123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Nogle, der kort kan forklare mig, hvad verbalomskrivninger med gerundium er? Jeg har rimelig god forståelse for spansk, så hvis en kaster et par sætninger ud, vil jeg godt kunne forstå det. Jeg skal bare lige se, hvad det er der menes, da jeg er super dårlig når man forklarer det på den måde "verbalomskrivning.....", hvis I forstår. 

På forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af jbmm (Slettet)

Verbalomskrivning/verbalperifrase er en omskrivning af et verbaludtryk med enten infinitiv, participium eller gerundium.

Det mest almindelige med gerundium er estar + gerundium:
jeg sidder og spiser = estoy comiendo (=estar + comer)
han er ved at tage tøj på = está vistiéndose (=estar + vestirse)

ir + gerundium: los precios van subiendo (priserne stiger og stiger)


Skriv et svar til: Verbalomskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.