Spansk

Spansk - Sætningsopbygning

13. januar 2014 af cillamus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. Jeg sidder med en tekst som jeg skal oversætte. Jeg er ikke fandens skarp til placering af ordene, så de står rigtigt, så vil høre om der er nogen der kan hjælpe. Jeg har streget nogle af ordene/sætningerne som jeg er i tvivl om, under i den spanske tekst:

Tidligere drømte mange fattige afrikanere om at tage til Spanien for at finde arbejde. Mohamed og hans fætter Alí kom til Málaga i 2002. Her møder de Carmen, en spansk kvinde, som kender dem godt.

Carmen: Hej, hvordan har i det? Jeg har hørt, at i tænker på at vende tilbage Mali.

Mohamed: Ja, jeg er meget ked af det, men der er ikke længere arbejde til os her. Jeg og min fætter har lige talt med vores familie. De vil have, at vi vender tilbage til Alís landsby i Mali.

Spansk:

Anterior soñaban muchos afrianos indigentes si a irse España para que encontre trabajo. Mohamed y su primo Ali llegaban a Málaga en 2002. Aguí encuentran Carmen, una mujer de español, que los conoce bien.

Carmen: Hola, ¿Como estáis? Tengo oír que pensáis en volver a Mali.

Mohamed: sí, estoy muy triste, pero hay no nos trabajo para más. Yo y mi primo tenemos de hablar con sus familias. Van a tener, que volvéis para el pueblo de Alí en Mali.

Håber i kan hjælpe! Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2014 af jbmm (Slettet)

Anteriormente/Antes soñaban(2) muchos afrianos indigentes pobres(1) si a con irse a España para que encontre encontrar un trabajo. Mohamed y su primo Ali llegaban llegaron a Málaga en 2002. Aguí encuentran a Carmen, una mujer de española, que los conoce bien. (IKKE 'de' mellem substantiv og adjektiv)

Carmen: Hola, ¿Como estáis? Tengo oír He oido que pensáis en volver a Mali.

Mohamed: sí, estoy muy triste, lo siento mucho, pero ya no hay no nos trabajo para nosotros más. Yo y mi primo tenemos de hablar con sus familias. Van a tener, que volvéis para el pueblo de Alí en Mali.

Du skal også selv lave lidt:
har lige = acabar de
vil have at = ønsker at = querer que (+konjunktiv)

jeg er meget ked af det (være trist til mode) = estoy muy triste
lo siento mucho = jeg beklager meget


Skriv et svar til: Spansk - Sætningsopbygning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.